fredag 22. juli 2011

Sliten og lei - Uke 34

I dag er jeg 34 + 2...
Generelt LEI av å være gravid. 
Det er et ork å strekke seg etter fjernkontrollen, jeg går som en zombie, og får sjelden sove før kl 3 om natta!
Jeg har en baby som ligger veldig langt ned i bekkenet, og det gir mange, og  STERKE kynnere! Mye nedpress, og for ikke å snakke om press på blæra! Det er veldig veldig slitsomt i lengden, og jeg kjenner at jeg ikke greier stort mere snart. 
I dag tror jeg det blir en tlf til føden for å få litt råd... 
Mye klaging og hoffing fra denne fronten om dagen, og all ære til de rundt meg som holder ut! 
Prøver å tenke at det ikke er lenge igjen. Om 4 dager kan jeg faktisk kalle meg høygravid! Da er det 40 dager igjen til termin. 
Jeg tror, og håper fortsatt at han kommer før tida, men han kan godt være der inne en stund til.... Bare jeg kunne blitt kvitt alle kynnerne og smertene!Her inne vokser den lille gutten vår <3 
Fra 34 uker og 0 dager til 34 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 2300 g 
CRL: 30 cm 
Full lengde: 41 cm


OM BARNET
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 32 uker gammelt. Nå flyter det ikke lenger, men hviler i livmoren.

Øynene åpnes når fosteret er våkent, og lukkes når det sover. Øyefargen er vanligvis blå uansett hva som blir den endelige fargen fordi pigmenteringen ikke er ferdig ennå. Endelig utvikling av øyefarge krever at øyet blir utsatt for lys, og det kan ta flere uker etter fødselen før barnet får sin endelige øyefarge. Fingerneglene begynner nå å bli så lange at fosteret kan klore seg selv.

-------------

Håper på bedre kvelder fremover, så ikke alt blir så slitsomt! 

ha en fin helg alle sammen :)


2 kommentarer:

 1. Heia :-)

  Mange gode klemmer til deg fra meg, skjønner hvordan du har d nå... veit alt om korsen d e å være høygravid og drita lei... bare pøs d ut :-) man har lov å klage litt på slutten..
  Du får forsøke å kose deg med smykkelaging og babyforberedelser så kanskje du klarer å holde deg opptatt å ikke tenke så mye på kynnere og nedpress! Forsøk å ta d mest mulig med ro, ikke stress, legg deg med bena høyt så ofte du kan :-) forde du fortjener å ligge med bena høyt :-)
  Om du føler for å klage litt er d bare å klage litt til meg :-)
  Ha en super kveld videre
  Klem

  SvarSlett
 2. Vil ønske deg lykke til med resten av svangerskapet. Trøst deg med at hvis ungen kommer nå, er det mye mere arbeide med han enn der han er nå. Jeg har prøvd begge deler, både å føde etter 34 uker (trillinger) og etter 40 uker. 6 uker "før" tida er det mye som er usikkert. Lykke til med å ruge.... eg. en koselig jobb - verdens største under!

  SvarSlett