lørdag 30. juli 2011

Håndarbeidsfri periode...

I litt over en uke nå har jeg hatt så forferdelig vondt i den ene armen... I begynnelsen trodde jeg ikke det var noe å bekymre seg over, for det kjentes bare ut som "voksesmerter"
Så jeg fortsatte jo bare som vanlig, med hekling og andre ting. 
Det ble verre og verre utover i uka som var, og til slutt fikk jeg så vondt i fingrene at jeg nesten ikke greide å ta i noenting! Å håndleddet, ikke minst! Kjennes ut som det brenner oppover i armen når jeg prøver å løfte noe. 
Utrolig kjipt, for nå kan jeg nesten ikke gjøre noe av det jeg har lyst til. Hekle, bake, lage ørepynt, leke med Ida. Føler meg rimelig udugelig for å si det milt... 
Legen Trodde det var Carpal tunnel syndrom, noe som ofte oppstår i graviditeten. Da blir man nummen og mister følelsen i armen/fingrene. Det sies at det er en nerve som ligger i klem. 
Jeg trodde jo også det var dette først, men ettersom jeg har så vondt, lurer jeg på om jeg har fått en sterk scenebetennelse... Heldigvis skal jeg på sykehuset å få det sjekka, for dette greier jeg ikke gå med så lenge! Tiden vil vise! 

Jeg fikk alikevel gjort ferdig et lue prosjekt som jeg har fått bestilling på. Den ligner veldig på en jeg har lagd tidligere, men denne gangen har jeg brukt Eskimo garn, og heklet i halvstaver. 


Den ble utrooolig god, og jeg skal så absolutt hekle en sånn til meg selv og når hånda mi blir bra igjen! 
Blir kjekt å ha til høsten og vintern :) 

Nå skal jeg kose meg resten av helga sammen med Ida mi . Gjøre det beste ut av det med en funksjonell hånd! hehe ..
36 dager til termin <3 


 Ha en fin helg videre alle sammen! 

1 kommentar:

 1. nei uff a'meg da gitt.
  Måtte hånda di bli fort frisk!
  Jeg vet hvor frustrerende det kan være når kroppen stopper opp og ikke vil det hodet har lyst til.

  Og lua du trassa ferdig ble kjempekul! ;)
  Hold armen i ro og kos deg med dine!

  Godbedringklem på begge kinn fra meg!

  SvarSlett