lørdag 23. april 2011

Pledd til Mini

Når jeg skulle lære meg å hekle, var jeg å handlet et garn og en passende heklekrok. Bestemte meg for å begynne meg med et pledd til den lille i magen. Jeg viste jo ikke om det var gutt eller jente der inne, men av en eller annen grunn valgte jeg fargene lilla og grå. Det var NÅ heklinga starta for meg, på dette pleddet.
Fant en norsk film på youtube som viste hvordan man skulle hekle bestemorruter , den kan dere se HER .
Men, med et påbegynt prosjekt som jeg viste kom til å ta lang tid, begynte jeg stadig med nye, derfor ble dette lagt litt til side. Jeg fant i tillegg ut at jeg ventet en gutt, og syns fargene ikke passet helt. Derfor bestemte jeg meg for at dette heller kunne bli et pledd som Ida (datteren min) kunne få for å bruke til dukke eller andre ting. Hun ble jo kjeeempefornøyd :)


Pleddet er hekla i bestemorruter med merino ull. Kjempe mykt å godt! Skikkelig luksus til Skarisus, som ponny hesten heter :) Kos dere resten av påsken alle sammen ! Det skal vi gjøre! ;) 5 kommentarer:

 1. Grønt er en fin farge uansett om det blir gutt eller jente :) Mørke grønn og grått er fint ilag :)
  Du er flink du Hilde :)

  SvarSlett
 2. ps. Goood påske!! :)

  SvarSlett
 3. Det er sant Ingerid! :) Men, jeg begynte på et nytt ett som går i blått , brunt og hvitt. Kommer vel her etterhvert som det blir ferdig :)

  SvarSlett
 4. Nydelig pledd.
  Fortsatt god påske
  Klem Tone

  SvarSlett
 5. Tusen takk! God påske til deg også :)

  SvarSlett