torsdag 26. mai 2011

Uke 26

Da var det ny uke igjen. Tiden går jo faktisk ganske fort!
Denne gangen skal jeg ikke klage på noen ting. Jeg føler meg veldig heldig som ikke har noen store plager. 
Litt krampe om nettene, og litt tung pust innimellom får jeg tåle! 
I dag skal jeg bare tenke på hvor bra alt er! 

Litt om min uke 26Magen vokser, og den lille gutten vår har det veldig bra der inne, etter det jeg forstår. Han er stadig mere livlig, å sparker mye for tiden. Jeg tror han har snudd seg litt nå, for sparkene er tydeligere, og mye lengre opp en før. Det er jo så spennende. Tror han gleder seg til pappa kommer hjem i mårra, så han kan få vise hvor han er! Pappa har nemlig ikke fått kjent et skikkelig spark enda. bare såvidt litt rørelse. 
Vekten har økt med 7 kilo til nå. Selv syns jeg ikke at det er så ille. Med Ida gikk jeg opp 27 kilo til sammen! Deeet syns jeg var litt for mye ... hehe. Men, det gikk fort av igjen da heldigvis. 
Jeg er totalt avhengig av isbiter! Heldigvis fikk vi isbitmaskin i innflytningsgave fra min far og stemor når vi kjøpte leilighet. Jeg ELSKER den! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten. Jeg går stadig vekk og bare forsyner meg... 


Dette skjer 

Fra 26 uker og 0 dager til 26 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 900 g 
CRL: 22,5 cm 
Full lengde: 31 cm
.
OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 24 uker gammelt. Hjernebølger begynner å aktivisere hørsels- og synssystemer, og både munn og lepper viser større sensitivitet. Hjernevindingene utvikles gradvis fra nå av. Fosteret begynner nå å reagere på både lys og lyder som kommer utenfra livmoren. Neseborene som til nå har vært lukket, åpnes.
Lungene begynner å bli bedre forberedt på et liv utenfor livmoren hvis barnet skulle bli født for tidlig. Ryggraden vokser for å støtte opp om fosterets vekt. Ryggraden består nå av 33 ringer, 150 ledd og 1000 sener.
Den neste måneden vil være en svært aktiv periode for fosteret, og det vil vokse mye og legge godt på seg-------

På lørdag var vi på Bebito i Trondheim og bestilte oss vogn. Det BLE en Emmaljunga citycross, som jeg hadde ønsket meg sååå mye!

Selve vogna med sportsdelen ble i fargen Dark Grey

Så søt med sauer på trekket inni.

Baggen ble Polar P  Blue
Jeg er veldig fornøyd med valget :) 
I dag har jeg også fått henta vugga som vi bestilte. Den er sååå fin! Selv om det enda er en stund igjen, har jeg veldig lyst å montere den ganske så snart! 

Har du lyst på gratis baby pakker med masse prøver og stasj?

her er noen linker til plasser du kan registrere degJeg har allerede registrert meg overalt, å fikk for en stund siden min første pakke i posten. masse fine prøver på kremer, shampo, olje osv. Fikk et par sutter og ammeinnlegg også. 


Ha en fin fin dag videre alle sammen! 

3 kommentarer:

  1. Jeg og var helt avhengig av isbiter når jeg gikk med oliver ...:)dere vil bli fornøyd med vognvalget:)

    SvarSlett
  2. Ja, det var jeg med Ida også :) Rart med det... Vi blir nok kjempefornøyd med vogna! Gleder meg sånn til å teste den ut :)

    SvarSlett
  3. takk førr tipsan, Hilde, da gler eg mg tell å få pakka i postn:D Vogna ser jæv ut, grattis:D Kos deg videre, de jør e <3

    SvarSlett