lørdag 14. mai 2011

Workshop a la France

I går kom vi hjem etter en kjempefin ukes ferie i Frankrike! Det har ikke blitt mye hekling og blogging denne uken, siden vi har vært ganske så travle hver eneste dag. Med en gravid mage i uke 24 og en jente på 5 år blir det ikke mye energi igjen når klokken runder 22 på kvelden ... hehe. Men gøy var det! Og vi fikk sett utrolig mye! Vi bodde i en nydelig liten by som heter Chaveney, hos mine "svigerforeldre". Ca 30 min fra Paris. Jeg ble litt småforelsket i denne lille byen, hvor husene står tett i tett, og alt er ryddig, pent og ordentlig! Nydelig hus, med søt bakgate 
Workshop

Jeg var så heldig å få bli med på en workshop med en gjeng herlige damer. Prosjektet for dagen var en veske av papir, som skulle bli et nydelig kort. 


Av en eller annen grunn valgte jeg fargene som gikk i lyseblå


Dette bildet er av malen vi fikk se etter, som var lagd i en annen blåfarge. Jeg var så smart at jeg glemte å ta bilde av hvordan min egen så ut innvendig... 


Men SÅNN ble min seende ut til slutt. Syns den er kjempesøt, og jeg skal nok prøve å lage flere av disse fremover!


Utrolig kjekt med slike workshops, så man kan få litt inspirasjon av hverandre! Også så koselig å sitte å høre på franske damer sitte å prate, selv om jeg skjønte minimalt. Heldigvis gikk det i litt engelsk også, så vi fikk kommunisert litt :) 


Så noen andre bilder fra turen :)


Ida fant et blad fra en blomst som lignet på et hjerte <3


Koselig med dyr


Vi var så heldige å få hilse på Ole-Brum :)


Søte Minnie!


En stolt jente var i toppen på Eifel tårnet!


Utenfor spøkelseshuset i EuroDisney!


Etter en flott ferie, er det bare å hive seg rundt å fortsette med heklekroken :) Så blir det mere blogging fremover! Ha en super helg alle sammen !
3 kommentarer:

 1. Ser ut som om dere har hatt en fantstisk uke i Paris :)
  Husker den fantastiske stemningen i EuroDisney,var deilig å dra tilbake dag nr 2 fordi det var en regnværsdag,og det ikke var så mange i parken ;)

  Flott kort du har laget,selv er jeg sørgelig dårlig på sånne ting,dessverre :(

  SvarSlett
 2. Vi hadde og en bedre dag nr 2 i EuroDisney. Første dagen var det aaalt for varmt, og KØKØKØ!! :P Men gøy, og magisk stemning!

  SvarSlett
 3. Det hørtes ut som at dere har hatt en kjempefin ferie. Og for en søt veske du har laget :)

  SvarSlett